ZONNEBOILER

Een zonneboiler zorgt voor de levering van warm water. Één of meerdere zonnecollectoren vangen het zonlicht op. De vloeistof die door de collectoren stroomt, wordt door het zonlicht verwarmd en kan op een zonnige dag wel 90°C worden. Daarmee wordt het leidingwater in een voorraadvat verwarmd. Zo heeft de gebruiker warm water in voorraad, ook op momenten dat de zon niet schijnt!

Een elektronische regeling zorgt voor het hoogst mogelijke rendement en beveiligt de zonneboiler
tegen oververhitting en vorst. Mocht het water in het voorraadvat toch onvoldoende verwarmd zijn, dan springt de bestaande warmwatervoorziening bij. Kortom, u als gebruiker bent het gehele jaar van warm water, en dus comfort, verzekerd.

Met een zonneboiler installatie wordt uitzonderlijk veel zon opgevangen. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op de Nederlands klimaat. De perfect geïsoleerde zonneboiler zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat. Met een zonneboiler wordt tot 60% van al het warm water gratis verwarmd door de zon. Het warmwatercomfort blijft optimaal, maar er wordt een forse gasbesparing gerealiseerd. Een zonneboiler installatie levert een lagere uitstoot van CO² op, dus met een zonneboiler bent u milieubewust bezig !

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.