WTW

Warmte terugwin pomp merk Zehnder.

Een warmte-terugwin-installatie zorgt ervoor dat gefilterde buitenlucht het huis wordt ingevoerd en vervuilde binnenlucht wordt afgevoerd. Met zo’n installatie is er overal in huis voldoende gezonde lucht met een centrale oplossing. Daarnaast hoeft de verwarming dan minder aan in de winter en de airco minder hard te werken in de zomer, aangezien de warmtewisselaar ervoor zorgt dat de lucht die het huis weer binnenkomt, de temperatuur krijgt van de lucht die afgevoerd wordt. Een warmte-terugwin-installatie is dus ook een klimaatvriendelijke binnenklimaatoplossing.

Wanneer dit u een goede oplossing lijkt, neem dan vooral eens contact op met TIB Woortman. Zij geven u graag advies over welke installatie van het merk Zehnder in uw geval geschikt is en installeren deze daarna op kwalitatieve wijze.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.