INFRAROOD VERWARMING

Het kiezen van infrarood verwarming als hoofdverwarming, vereist eigenlijk wel vakkundige montage door bijvoorbeeld TIB Woortman. Het is daarbij namelijk erg belangrijk dat de panelen op de juiste positie in de kamer geplaatst worden, zodat er een zo groot mogelijke warmteverdeling mogelijk is. Om ze recht en op de juiste positie te krijgen, is het raadzaam ze met 2 man op te hangen.

Een juiste voorbereiding is zeker aan te raden bij de installatie van infrarood panelen in woningen. Zo is het goed alvast na te denken over dingen als de positie van de panelen en in welke kamers u dus het meeste tijd doorbrengt, welke delen van de kamer u wilt verwarmen en welke al voldoende verwarmd worden, welke muren erg koud zijn, etc.

Als u de installatie zelf gaat doen, zijn er nog veel meer zaken waar u zelf rekening mee moet houden. als u de installatie echter vakkundig laat doen, mag u ervan uitgaan dat deze het juiste advies geeft en vervolgens alles op een vakkundige wijze installeert.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.