CV-KETEL

De keuze van uw cv-ketel bepaalt voor een groot deel uw verwarming- en warm water-comfort. Vakkundig advies bij het bepalen welke cv-ketel het beste bij uw situatie past, is erg belangrijk. Het is niet iets wat u elke dag doet en voor u als consument is het dan ook lastig te bepalen met welk model u het voordeligst stookt en tevens uw huis comfortabel verwarmt.

Daarnaast is het ook van groot belang de cv-ketel te laten installeren door een veilige en betrouwbare installateur. Hiermee voorkomt u lekkages in uw gasleidingen en koolmonoxide in uw woning. Daarnaast zorgt een gecertificeerde installateur ervoor dat de CV-ketel goed ingeregeld wordt en zo een hoog rendement te behalen.

TIB Woortman levert cv-ketels van de merken Remeha en Intergas. Deze verschillen in de grote lijnen niet erg veel van elkaar, maar de garantie is wel een van de verschillen. Beide geven ze 2 jaar garantie op geplaatste cv-ketels, maar Remeha geeft 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en Intergas 15 jaar.  TIB Woortman komt graag bij u langs om het juiste advies te geven en eventueel een offerte uit te brengen.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.