WARMTEPOMP

Algemeen stukje over normale warmtepomp over samenvoegen, wat makkelijker is voor je

Een volledig elektrische warmtepomp is de meest duurzame keuze op het gebied va verwarming, aangezien deze zonder gebruik te maken van gas warmte uit de lucht, bodem of grondwater haalt en deze vervolgens gebruiksklaar maakt om jouw woning en tapwater mee te verwarmen. Deze oplossing is het meest geschikt voor nieuwbouwwoningen en grondig gerenoveerde, geïsoleerde huizen.

TIB Woortman geeft U graag advies over welke elektrische warmtepomp het beste bij  uw situatie past. Daarna is TIB Woortman ook het adres om de elektrische warmtepomp op een kwalitatief hoogwaardige manier te laten installeren. Dit gebeurt altijd door professionele medewerkers die uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken werken.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.