HYBRIDE WARMTEPOMP

Een hybride warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor de verwarming van uw huis en eventueel ook voor het warme water. Dit komt doordat deze uit een circuit bestaat waarin vloeistof rond wordt gepompt. Deze vloeistof onttrekt vervolgens onder druk warmte aan de lucht, waardoor dit verdampt./ daarna komt dit weer in de waterleidingen van het verwarmingssysteem terecht, waar het condenseert en uw huis en/of tapwater verwarmt.

TIB Woortman geeft U graag advies over welke hybride warmtepomp het beste bij  uw situatie past, of deze bij uw bestaande CV-ketel kan of dat het toch beter op een andere manier kan. Daarna is TIB Woortman ook het adres om de hybride warmtepomp op een kwalitatief hoogwaardige manier te laten installeren. Dit gebeurt altijd door professionele medewerkers die uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken werken.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.