VENTILATIE

Een goed geventileerde woning is van cruciaal belang voor uw gezondheid, maar ook voor de bouwkwaliteit van uw woning. Hierbij is een goede installatie wel van belang. Een goede installateur van ventilaties, zoals TIB Woortman, weet precies hoe een ventilatiesysteem geïnstalleerd, ingesteld en gecontroleerd moet worden. Daarnaast geven we u graag advies over welk systeem het beste bij u past.

Wanneer dat bepaald en gekozen is, zorgen we ervoor dat het ventilatiesysteem veilig en professioneel geplaatst, ingeregeld en getest wordt voor een optimale werking en zo laag mogelijk verbruik. Zo zorgen we ervoor dat u profiteert van de toevoer van verse lucht en de afvoer van vochtige lucht en vieze geuren.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.