skip to Main Content

Op zoek naar duurzame energie oplossingen?
Bel ons op 0592 265888.

Certificering

Kwaliteit en betrouwbaar

TIB Woortman heeft kwaliteit hoog in haar vaandel staan. Een tevreden klant staat voorop en om de klant de zekerheid te geven is TIB Woortman in het bezit van diverse certificaten. Zo beschikt het bedrijf over een KOMO-INSTAL certificaat voor het installeren van gas, water en elektra installaties.

Verder heeft het bedrijf een STEK erkenning welke nodig is voor de uitoefening van koeltechnische werkzaamheden. Deze certificaten worden steeds weer getoetst door de certificerende instellingen. Ook is TIB Woortman lid van de brancheorganisatie UNETO-VNI.

KOMO-INSTAL

Dit certificaat wordt afgegeven voor ontwerp, aanleg, onderhoud, inspectie en advies van installaties voor gas, water en elektra. Komo-Instal is de Nederlandse kwaliteitsnorm voor het volgens de Nederlandse voorschriften ontwerpen, aanleggen, onderhouden en beoordelen van technische installaties in woon- en bedrijfsgebouwen.

Overheid en opdrachtgever verbinden aan het certificaat het gerechtvaardigd vermoeden dat de installatie of de dienstverlening voldoet aan de regelgeving en de private afspraken. Het procescertificaat wordt afgegeven op basis van de kwaliteitsnorm die bekend staat als: Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 6001.

Voor meer informatie kijk op www.stichtingkbi.nl of op www.komo.nl

STEK

f-gassenSpecifiek voor het installeren en onderhouden van koelinstallaties beschikken wij over een STEK erkenning. Deze erkenning waarborgt dat werkzaamheden aan koelinstallaties op een juiste en milieutechnisch verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Bij werkzaamheden aan koelinstallaties is het wettelijk verplicht dat dit door een STEK erkend bedrijf wordt gedaan en daarnaast ook nog eens door een STEK-monteur. Bij ons bent u hiervoor dus ook aan het juiste adres en uiteraard worden ook alle verplichte documenten correct verzorgd. Voor meer informatie kijk op www.stek.nl

UNETO-VNI

TIB Woortman is aangesloten bij de branche organisatie UNETO-VNI. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De huidige vereniging heeft ruim 6.000 leden die in hun bedrijven werk bieden aan zo’n 110.000 werknemers.

Hiermee is UNETO-VNI één van de grotere werkgeversorganisaties van Nederland. Een onafhankelijke geschillencommissie die in samenspraak met de consumentenbond is opgericht behandelt geschillen tussen consumenten en de leden van UNETO-VNI.

Voor meer informatie kijk op www.uneto-vni.nl

Back To Top