ZINKEN GOTEN

Een zinken dakgoot heeft vele voordelen en het is het dan ook zeker waard om deze te (laten) plaatsen. Naast het fraaie bouwmateriaal, is de levensduur maar liefst meer dan veertig jaar en heeft het dus een zeer solide karakter. Daarnaast is zink een ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat onderhoudsarm is en makkelijk verwerkbaar.

Een ander voordeel is de oxidatie van zink, waardoor er zich patina aan het oppervlak van het metaal vormt. Dit zorgt voor een doffe, kleurrijke corrosie laag en daardoor voor een karakteristieke uitstraling. Deze corrosie laag zorgt daarnaast nog voor extra bestendigheid, omdat oppervlaktekrassen zich door het patina herstellen en dit verhoogt de houdbaarheid van het materiaal. Ook onder architecten is zink een geliefd materiaal, vooral door de vele natuurlijke kleurvariaties.

Dit alles maakt zink een uitstekende keuze voor de bekleding van uw dak en gevel.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.