WATERONTHARDER

Met een waterontharder bespaart u energie, verlengt u de levensduur van uw apparaten, voorkomt u kalkaanslag en optimaliseert u uw huidverzorging. Daarnaast heeft u minder wasmiddel nodig, waardoor u bijdraagt aan het milieu. Hoe hard uw water is, verschilt per gebied, maar het kan sowieso dus vervelende overlast veroorzaken. Een waterontharder maakt een einde aan deze ongemakken door calcium en magnesium uit het water te filteren.

TIB Woortman levert (en installeert) de Aquastar waterontharder. Deze maakt gebruik van een digitale besturing, waardoor hij aan de hand van het aantal verwerkte m3 water zelf bijhoudt wanneer het systeem moet worden doorgespoeld. Het Aquastar systeem wordt geleverd als complete set en kan zelf geïnstalleerd worden, maar TIB Woortman komt het apparaat uiteraard ook graag voor u installeren.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.