AIRCONDITIONING

Merken zoals Daikin en Mitsubishi

Wanneer u heerlijk wilt werken en slapen, is een goede airconditioning een goede oplossing. Er spelen diverse factoren een rol bij het kiezen van de juiste airco. Zo is het van belang te weten of u alleen wilt koelen of ook wilt verwarmen, om welke en hoeveel kamers het gaat en hoe groot de ruimte is die u wilt klimatiseren, over hoeveel capaciteit het systeem moet beschikken en welke filter de lucht optimaal reinigt.

TIB Woortman is erkend STEK-installateur en geeft u dan ook graag advies over welke airconditioning het meest geschikt is voor uw woning. Het gaat hierbij dan om airco’s van de merken Daikin en Mitsubishi, aangezien deze wereldwijd hoog aangeschreven staan als succesvolle producenten van kwalitatief hoogwaardige airconditioningssystemen en aan de hoogste normen voldoen.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.