skip to Main Content

Op zoek naar duurzame energie oplossingen?
Bel ons op 0592 265888.

Loodgieterswerk

LOODGIETER

Schakel ook voor de aanleg of het verleggen van uw gas-, water- en elektra-aansluitingen TIB Woortman in.

Gas aanleggen, aanpassen, verleggen

Het aanleggen van een gasinstallatie moet zeer nauwkeurig gebeuren en om uw veiligheid te garanderen, is het essentieel dit professioneel te laten doen. Op basis van onder meer de locatie van de leiding kan er gekozen worden voor koper, staal of kunststof.

Water aanleggen, aanpassen, verleggen

Er zijn verschillende manieren om water te verwarmen, variërend van een boiler of een keukengeiser tot een HR-combitoestel voor verwarming en warmwaterproductie en recentelijk is daar de zonneboiler bij gekomen.

Afhankelijk van onder meer uw gezinssamenstelling en de lengte van de waterleidingen wordt er gekozen voor bepaalde apparatuur, leidingisolatie en eventueel een apart warmwatertoestel voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

TIB Woortman licht u graag voor wanneer u overgaat tot de aanschaf van een warmwatertoestel.

Elektra aanleggen, aanpassen, verleggen

Voor het renoveren van de elektrische leidingen en het schakelmateriaal in uw woning, het aanleggen van de elektrische installatie bij nieuwbouw of verzorgen van een centraal-antenne systeem bent u bij TIB Woortman op het juiste adres. Ook verzorgt TIB Woortman het aanleggen van groepen en het plaatsen van een groepenkast.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste richtlijnen. De monteurs van TIB Woortman worden regelmatig bijgeschoold, zodat direct op de nieuwste ontwikkelingen ingespeeld kan worden.

Dakbedekking

TIB Woortman plaatst voor u verschillende soorten dakbedekkingsystemen:

  • Eenlaagse-, tweelaagse-, drielaagse daksysteem
  • Geïsoleerde of ongeïsoleerde daksysteem
  • Losliggende, geballaste daksysteem
  • Mechanisch bevestigde of volledig gekleefde daksysteem

TIB Woortman adviseert u graag bij de keuze voor de voor uw woning meest geschikte combinatie van ondergrond-, onderlaag-  en toplaagconstructies.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is ongevoelig voor warmte en licht. Kunststof dakbedekking is taai en heeft een hoge biaxiale elasticiteit. Het materiaal is bestand tegen veroudering en uv-straling.

Bitumineuze dakbedekking

TIB Woortman levert bitumineuze dakbedekking in twee vormen.

APP-gemodificeerd bitumen
Voordelen van deze vorm van dakbedekking zijn de hoge temperatuurstabiliteit en de hoge weerstand tegen veroudering. Daarnaast is APP-gemodificieerd bitumen zeer uv-bestendig, vergt het weinig onderhoud en is het geschikt voor recycling.

De banen kunnen worden voorzien van een afwerking aan beide oppervlakken. De afwerking kan bestaan uit talk, fijn zand, brandfolie, leislag of keramiek.

De dakbanen kunnen op drie manieren worden bevestigd:

  • Losliggend en geballast
  • Mechanisch bevestigd
  • Volledig verkleefd

SBS-gemodificeerd bitumen
De voordelen van deze vorm van dakbedekking zijn de goede lage temperatuurflexibiliteit en de hoge elasticiteit. Daarnaast is de dit een erg mooie geminimaliseerde vorm van dakbedekking.

De dakbaan kan worden voorzien van een afwerklaag van leisteen of steenslag (keramiek) in diverse kleuren.

De dakbanen kunnen op drie manieren worden bevestigd:

  • Losliggend en geballast
  • Mechanisch bevestigd
  • Volledig verkleefd

Zinken goten

Een goede afwatering is erg belangrijk voor uw dak. Als het regenwater niet goed afgevoerd wordt, kunnen lekkages ontstaan. Met alle gevolgen van dien, zoals het rotten van kozijnen, gevelbekleding en sierlijsten.

De grootte van de dakgoten dient, om de dakconstructie niet teveel te belasten, afgestemd te worden op het oppervlakte van het dak.

Riolering

TIB Woortman verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw riolering.

Aanleg riolering

Zowel voor het aanleggen van de riolering van uw nieuwbouwwoning als het vervangen van uw riolering bent u bij TIB Woortman op het juiste adres.

Ontstoppen riolering

Toilet, douche of afvoer verstopt, rioollucht, lekkende leiding, riool laten inspecteren? Ook voor het inspecteren of het leegzuigen en schoonmaken van het riool, een kruipruimte, put, tank of kelder kunt u bij TIB Woortman terecht.

Back To Top