CV-KETEL

Uw verwarming en warm watercomfort hangt voor een groot gedeelte af van de keuze van de cv ketel. Er zijn zogenaamde combi ketels, deze verwarmen zowel het tapwater als de verwarming maar er zijn ook de zogenaamde solo ketels, deze verwarmen puur het verwarmingssysteem. Ook het toepassen van een boiler naast de cv ketel behoort tot de mogelijkheden, dit wordt vooral gedaan in situaties waar men veel tapwater gebruikt.

Een nieuwe ketel bereikt tegenwoordig vaak de leeftijd van 15 jaar, de techniek wordt steeds betrouwbaarder en er treden minder gauw storingen op dan vroeger. Investeren in een nieuwe cv ketel is comfort verhogend en geeft een besparing op uw energiekosten. Technisch InstallatieBuro Woortman BV levert ketels van de merken Nefit, Remeha en Bosch.

In grote lijnen verschillen de merken niet veel van mekaar, echter de garantietermijn is wel zeer belangrijk. Nefit geeft bijvoorbeeld op alle Topline cv ketels 12 jaar garantie op alle onderdelen. Deze actie loopt tot 1 maart 2012. Remeha geeft 2 jaar garantie op alle geplaatste cv ketels en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Bosch geeft ruim 10 jaar garantie (125 maanden in verband met 125 jaar Bosch) op de cv ketels uit de HRII serie. Deze actie loopt tot 31 december 2011.

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend advies te geven en een offerte uit te brengen.

locatie-woortman-installatietechniek

Overzicht van verschillende projecten

Over TIB Woortman

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties.

U kunt bij TIB Woortman ook materiaal afhalen tegen een gunstige prijs.